Метрополитен ЕАД обяви обществена поръчка покупка на електрическа енергия средно

...
 Метрополитен ЕАД обяви обществена поръчка покупка на електрическа енергия средно
Коментари Харесай

Търг за покупка на ток за 34 млн. лв. обяви столичното метро

  " Метрополитен " ЕАД разгласи социална поръчка покупка на електрическа сила приблизително напрежение и ниско напрежение по свободно контрактувани цени. Поръчката, оповестена на уеб страницата на Агенцията за публични поръчки, е на стойност 34,2 млн. лева (без ДДС). Оферти по нея ще се одобряват до 26 октомври.
В обсега на оповестената социална поръчка се включва доставка на чиста електрическа сила приблизително напрежение на 38 обекта и ниско напрежение на 17 обекта на " Метрополитен " ЕАД. Прогнозното количество електрическа сила, което се чака да бъде доставено за периода на осъществяване на поръчката е 190 500 мегаватчаса и е несъмнено на база месечни доклади на употребяваната електрическа енергия за интервала от август 2016 година до юли 2017 година

Условията, сложени в поръчката, са всеки участник в процедурата да е лицензиран търговец на електрическа енергия и регистриран координатор на общоприета балансираща група. За този интервал участникът следва да е извършил и действия с предмет и размер, идентични или сходни с тези на публичната поръчка - да е доставил най-малко 186 300 мегаватчаса електрическа енергия на свободния пазар и да е бил координатор на общоприетата балансираща група.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР